Verzenden

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk verzenden. Houd rekening met een levertijd van 3 werkdagen voor producten die op voorraad zijn, en 3 weken voor box- en speelkleden die custom made voor jou worden gemaakt.

Voor het verzenden binnen Nederland rekenen wij €6 per bestelling. Voor kleinere pakketjes die door de brievenbus kunnen, rekenen wij €4,14

Voor het verzenden naar België en Duitsland berekenen wij de tarieven die PostNL hanteert (€ 8 per pakket).

 

Wij houden van duurzaamheid. We proberen alle producten zo duurzaam mogelijk te verzenden. We maken gebruik van mooi dozen die herbruikt worden. 

Retourneren

Wii vinden het erg belangrijk dat jij en je baby blij zijn met de Hannahhave producten. Stel dat je niet te vreden bent met het product, dan is het altijd mogelijk om dit te ruilen of om je geld terug te krijgen. Stuur dan binnen 14 dagen een mailtje naar info@hannahhave.nl. De te retourneren producten dienen schadevrij te zijn en zorgvuldig te worden verpakt (beschadigde produducten kunnen wij helaas niet terug nemen). 

De custom made producten kunnen wij helaas niet terug nemen. Wanneer je toch niet tevreden bent neem dan contact op met info@hannahhave.nl, dan kijken wij samen naar een oplossing.

De verzendkosten voor de retour gestuurde producten zijn voor je eigen rekening, alleen natuurlijk niet wanneer wij een fout hebben gemaak of er moet een goede reden zijn. Dan zijn de verzendkosten voor ons. Bij retourneren vergoeden wij het product. De betaalde verzendkosten worden niet vergoed. 

Tot wanneer kan ik mijn product terug sturen?

retourtermijn is 14 dagen na aankoopdatum.

Wanneer kan ik het bedrag van mijn retourzending verwachten?

Wanneer het product er netjes uitziet en de retour is goed gekeurd, ontvang je het bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening.

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Hannahhave | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel